h i r d e t é s

Ez minden idők legaljasabb átverése

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Ez minden idők legaljasabb átverése

2015. május 17. - 11:31
0 komment

 

Hihetetlen eseményekkel ért véget az iráni labdarúgó-bajnokság.

Az utolsó meccsnap előtt még három csapat is versenyben volt a bajnoki aranyért Iránban. Az élen aTractor-Sazi állt 57 ponttal, őket követte szintén ennyivel a Naft Tehran, a harmadik pedig egypontos hátrányban a Sepahan volt.

Pénteken a Tractor és a Naft épp egymás ellen lépett pályára, igazából amelyik csapat megnyerte volna a találkozót, az lehetett volna a bajnok, tehát igazi ki-ki meccs döntött a bajnoki címről. 

Azonban a találkozó a lehető legrosszabb eredménnyel, 3-3-as döntetlennel ért véget, vagyis így a Sepahan egy győzelemmel előzhetett volna. És ez így is történt: 2-0-ra legyőzték a Saipa együttesét, vagyis kihasználva a riválisok botlását bajnoknak mondhatja magát.

A történet most kezd érdekessé válni, a Tractor-Sazi stadionjában ugyanis nem merték bemondani, hogy a Sepahan nyert és már bajnok, így meghamisították az eredményt, a Tractor szurkolói és játékosai pedig a lefújást követően ünneplésbe kezdtek, mivel úgy tudták övék a bajnoki cím. A videó IDE kattintva látható.

A hírek szerint stadionban blokkolták az internetet, így sokáig senki nem jött rá az átverésre, Amikor viszont már igen, örömünnepből hirtelen teljes letargia lett.


... utána 
Fotó: varzesh3.com

 

sport.hir24.hu (Címlap Fotó: Előtte... // Forrás: varzesh3.com )

Posted by SEJT on 2015. május 17.

 

h i r d e t é s