h i r d e t é s

Házasodik a gazda! Mi pedig megmutatjuk, hol lakik!

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Házasodik a gazda! Mi pedig megmutatjuk, hol lakik!

2019. augusztus 23. - 14:03

 

Idén ősszel ismét házasodik a gazda! Megtudhatjuk, hogyan képzelik el az életüket új párjukkal a városi nyüzsgéstől messze, állatok és szebbnél-szebb természeti kincsek között a szereplők. De vajon hol élnek ők, és milyen az igazi vidéki élet testközelből?

Mindenki kíváncsi arra, találnak-e tökéletes párt magunknak a vidéken élők. Kik lesznek azok a lelkes, jövendőbeli házastársak, akik feladják városi, pörgős életüket azért, hogy traktorok és terepjárók között, állat-, vagy növényfarmon a város zajától távol, nyugalomban éljenek? Vajon könnyen, vagy nehezen viselik a csendet, a befogadó és hagyományokat őrző közösséget, az önfenntartó életmódot és a tiszta levegőt?   

Napról-napra izgalmasabb téma a vidéki élet, az önfenntartás, a stressz-mentes, lassított életmód, amely már nem csak a népmesékből, mondákból és a televízióból kerül egyre közelebb hozzánk! A Baranyai-Hegyháton most lehetőséget biztosítanak mindenkinek, aki szeretné megtudni, saját szemével megtekinteni milyen helyen élnek valójában a vidéki emberek, és mire vállalkoznak a jelentkezők!

A Letepedési Expo című rendezvényen 2019. szeptember 13-14-én az Észak-Hegyháti Mikrotérségi Unió települései testközelből mutatják be, hogyan élnek itt valójában, és milyen a városi forgatagtól és szmogtól távoli élet, ahol még élénken élnek a vidéki hagyományok és szokások. Emellett a helyiek szemével rávilágítanak arra, hogy itt nem csak gazdák és földművesek élnek, hanem találkozhatsz tanárokkal, polgármesterekkel, kézművesekkel, akik igazán jól érzik magukat, és láthatod, hogy a vidéki élet is lehet igazán sokszínű és élvezetes!

Tapasztald meg testközelből, hogy milyen egy kis közösség tagjának lenni, milyen átsétálni az úton anélkül, hogy perceket kellene várnod az autós forgalom csillapodására, amikor szinte mindenki köszön neked az utcán, amikor a tojást a saját tyúkjaid tojják, vagy a szomszéd nénitől kapod! Nézd meg, milyen helyen élnek a gazdák, és éld át Te magad is, amit a jelentkezők fognak a vidéki élet „forgatagában”! Regisztrálj most, és a szokatlan tapasztalatok mellett Tiéd lesz egy helyi kézműves termékekből összeállított ajándékcsomag, belépő a Bikali Élménybirtokra, és egy vidéki ízekben gazdag ebéd is!

Regisztráció: https://bit.ly/2N1MUTf

Az Észak-Hegyháti Mikrotérségi Unióról:

Alsómocsolád, Bikal, Mágocs, Mekényes, Nagyhajmás települések Önkormányzatai, gazdasági szereplői, intézményi, és civil szervezetek összefogásával 2014 márciusában elhatározták, hogy együttműködésük eredményeként létrehoznak egy, az 5 település szinergikus fejlődését lehetővé tevő közös fejlesztési programot

A közös munka eredményeként az 5 település létre hozta az Észak Hegyháti Mikrotérségi Uniót, melynek célja, hogy a közös fejlesztési elképzeléseket megvalósítsa.


 

h i r d e t é s