h i r d e t é s

Kést rántott az afrikai menekült a bicskei Tescoban

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Kést rántott az afrikai menekült a bicskei Tescoban

2015. június 25. - 14:22
0 komment

 

Tegnap 17 óra körül súlyos incidens történt a bicskei Tesco hipermarketben: egy afrikai "menekült" kést rántott a biztonsági őrök láttán, akik ellenőrizni szerették volna a gyanúsan viselkedő menedékkérőt. 

A helyszínre nagy erőkkel kivonuló rendőrök az agresszív külföldit megbilincselték, és a Bicskei Rendőrkapitányságra előállították – értesült a Privát Kopó.

Szerdán délután gyanússá vált a bicskei Tesco áruház biztonsági szolgálatának egy férfi, akit ellenőrzés alá kívántak vonni. Az afrikai "menekült" – a közelben található menekülttábor lakója – erre a ruházatából előrántott egy kb. 20 centiméter pengéjű kést, amivel hadonászni kezdett, szúró mozdulatokat tett a vele szemben fellépni kívánó biztonsági emberek irányába. Úgy tudni, az eset közvetlen közelében tartózkodott egy állapotos hölgy is. A helyszínre érkező rendőrök megbilincselték, és a városi rendőrkapitányságra előállították a garázda menedékkérőt. Az incidensről a rendőrség a cikk megjelenéséig nem adott ki közleményt.

A Privát Kopó úgy értesült, hogy az 1-es főút bicskei szakaszán, a menekülttábor közelében kialakított körforgalomnál rendszeresen csapatokba verődött "menekültek" zaklatják – egyre agresszívabban – az autójukkal lassító gépkocsivezetőket: a járművek ablakán bekopogva pénzt kérnek, mivel – állításuk szerint – "éheznek". Ezzel szemben a valóság az, hogy a menekülttáborban elszállásolt személyek számára napi többszöri ingyenes étkezést, valamint több ezer forint "költőpénzt" biztosítanak.

 

fullank.com (Címlap: Forrás: worldmapz.com)

Posted by SEJT on 2015. június 25.

 

h i r d e t é s