h i r d e t é s

Kirámolták Welsz Tamás lezárt irodáját

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Kirámolták Welsz Tamás lezárt irodáját

2014. április 22. - 18:47
0 komment

 

A gyanú szerint Welsz Tamáshoz közel álló ismeretlenek betörtek a Simon-ügy koronatanújaként elhíresült üzletember rendőrség által lepecsételt irodájába, és a páncélszekrénytől kezdve a bútorokon át a lámpákig mindent elvittek.

A Blikk lap információi szerint a páncélszekrényben mintegy 30 millió forintnyi készpénz volt különbözős valutákban, illetve voltak benne iratok is.

A rendőrség korábban az irodában és a páncélszekrényben található minden tárgyról leltárt készített, és sok mindent magával is vitt a nyomozás folytatásához. 

A betörés a Welsz halála utáni indult örökösödési eljárásban is okozhat problémákat. Az üzletember hátramaradt vagyonára apja és lánya is igény tart. Welsz egy másik, az érdi házában tárolt széfjét a Blikk információi szerint volt élettársa, az Interpol által körözött Horty Andrea ürítette ki. 

Welsz Tamás egy rendőrautóban halt meg, amikor a hatóságokkal együttműködve Simon Gábor volt MSZP-s képviselőre terhelő bizonyítékokat adott át a rendőrségnek a politikus afrikai bankszámlájával kapcsolatban.

 

index.hu


 

Kommentek

h i r d e t é s

h i r d e t é s