h i r d e t é s

Lebuktatták Mészáros Lőrinc plakátcégét egyetlen egy e-maillel

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Lebuktatták Mészáros Lőrinc plakátcégét egyetlen egy e-maillel

2019. október 06. - 09:49

 

A HVG cikke szerint a kerepesi független polgármesterjelölt egy e-mail segítségével leleplezte a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe került Publimont reklámfelületeinek értékesítőit.

Mészáros Lőrinc - Fotó: Botos Tamás / 444.hu

Lebuktatták Mészáros Lőrinc plakátcégét egyetelen egy e-mail segítségével. A Publimont, ami az egykoron gázszerelőként dolgozó Mészáros érdekeibe tartozik, inkább pénzt veszít, csak ne kelljen reklámfelületet adniuk, írja a Media1.

A HVG hetilap cikkéből idéző, a hvg.hu-n megjelent összefoglaló szerint a Pest megyei település független polgármesterjelöltje, Springer Friedrich Horst úgy látta, sok plakáthely üres, ezért árajánlatot kért a nemrég Simicska Lajostól Orbán Viktor barátjához, a felcsúti dollármilliárdos Mészáros Lőrinchez került Publimont reklámcégtől.

Publimont értékesítési vezetője azonban azt válaszolta, már foglaltak a felületek a kért időpontra.

Horst csapatának egyik tagja azonban gyanút fogott. Ezt követően a [email protected] e-mail címről írt egy újabb levelet, a helyi fideszes jelölt plakátjai számára kérve helyet. Fél óra múlva jött a válasz: 12 plakáthely 376 ezer forintba kerül.

A két érdeklődő levél között hat nap telt el. A HVG-ben egyébként további részleteket közöltek arról, hogy a Fidesz milyen üzelmeket folytat a közterületi reklámpiacon politikai ellenfelei elnémítása, akadályozása érdekében.

A lap szerint a kerepesi polgármesterjelölt esete azért is érdekes, mert ezek szerint a Publimont hajlandó volt pénzt is veszíteni azért, hogy ne kelljen kiszolgálnia bizonyos hirdetőket. (contextus.hu)


 

Kommentek

h i r d e t é s