h i r d e t é s

"Légy az oka annak ,hogy valaki hinni tudjon a jóságban!"

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

"Légy az oka annak ,hogy valaki hinni tudjon a jóságban!"

2020. április 03. - 16:37

 

A debreceni Morzsaparti Egyesület igyekszik szebbé tenni a nélkülöző gyereknek is a Húsvétot. Ehhez kérnek segítséget közleményükben.

"Ez a húsvét minden magyar családnak más lesz a korábbiaknál, de hiszem, hogy az emberségre, a gyengék támogatására ennek ellenére szükség van! Mindezt úgy, hogy senkinek sem veszélyeztessük az életét, a járványügyi szabályokat maximálisan betartva. Mert a bajban össze kell fognunk, közös a hazánk, magyarok vagyunk mindahányan.

Légy az oka annak ,hogy valaki hinni tudjon a jóságban!

Kedvesek! Közeleg a Húsvét a gyerekek már várják a nyuszit. Tegyük szebbé ezt a szomorú időszakot azoknak, akiknek kenyérre sem telik! Kérlek benneteket aki teheti csokival, keksszel, egy kis finomsággal támogassa a rászorult gyermekeket, csaljunk mosolyt az arcocskájukra!

A debreceni Morzsaparti csapat - minden óvintézkedést betartva - hetente kétszer élelmet visz a hontalanoknak ahol kis gyerekek is vannak!

Jövő héten szombaton vinnénk el a kedves ajándékokat (könyvek, játékok, édességek stb...) a kicsiknek!

Természetesen gyümölcs és egyéb élelmiszernek is örülnénk! Hiszen a szüleik is várják a szállítmányt, hogy a négy nap alatt tudjanak valamit enni.

A város külső területein álom a maszk, a gumikesztyű. Ha tudtok ebben is segíteni, nagyon hálás lennék.

Kérem, hogy aki tud bármiben segíteni abban, hogy ezeknek a felebarátainknak és gyermekeiknek kicsit szebb legyen a húsvét - a vírus ellenére -, ezen a email-címen jelezze, 2020. április 9.-én (csütörtök) 12.00.óráig[email protected]"

- írja Lipcsei Andrea, a debreceni Morzsapart egyesület vezetője lapunknak küldött közleményében.


 

h i r d e t é s