h i r d e t é s

Megölte kislányát és annak édesanyját, majd magával is végzett egy andornaktályai férfi

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Megölte kislányát és annak édesanyját, majd magával is végzett egy andornaktályai férfi

2019. szeptember 03. - 08:33

 

Három holttestet találtak egy andornaktályai családi házban hétfő reggel, a gyanú szerint az apa megölte gyermekét és annak édesanyját, majd öngyilkos lett - közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság a honlapján.

Forrás: blikk.hu Fotó: Varga Imre

A megyei hírportál úgy tudja, hogy a férfi és a nő egy ideje külön élt; az áldozatokra a nő nevelőanyja talált rá. A rendőrség a közleményben azt írta, bejelentésre mentek ki a házhoz, ahol megállapították, hogy a nő és a gyermek halálát idegenkezűség, feltehetőleg a kislány édesapja okozta.

A férfi holttestét egy másik helyiségben találták meg, ő feltehetőleg öngyilkos lett

- tették hozzá. 

Forrás: blikk.hu Fotó: Varga Imre

A Heves megyei hírportál (heol.hu) értesülései szerint 46 éves volt a férfi, aki gyermekét és annak 44 éves édesanyját ölte meg, majd magával is végzett. A portál úgy tudja, hogy egy ideje külön élt az anya és az apa, de a férfi gyakran megjelent a Vörösmarty Mihály utcai háznál. 

A többszintes épületben a nő 80 év körüli nevelőanyja talált rá nevelt lánya és ötéves unokája megkötözött holttestére. Az idős asszony értesítette a rendőrséget és a hozzátartozókat is. A heol.hu információit a megyei rendőr-főkapitányság nem kívánta kommentálni az MTI-nek.

(MTI)


 

h i r d e t é s