h i r d e t é s

Puzsér Róbert független kihívója lehet Tarlós Istvánnak

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Puzsér Róbert független kihívója lehet Tarlós Istvánnak

2018. október 11. - 06:13

 

Szerdán, egy háttérbeszélgetésen erről beszélt, hogy függetlenként indul a 2019-es főpolgármester-választáson.

Forrás: Puzsér Róbert / Facebook / nepszava.hu

Tarlós István a vasbetonban, a robbanómotorban és természetesen az új Kádárban, Orbán Viktorban hisz. Tarlós István jó eséllyel 2019-ben is győzni fog, én azonban nem a személyét és nem a politikai pártját kívánom kihívni. Megpróbálom meggyőzni a budapestieket, hogy szavazzanak egy élhető és zöld Budapest víziójára,

Független jelöltként nem egyik vagy másik párt győzelméért fog dolgozni, hanem egy élhető Budapest megteremtéséért: ezt jelenti a program alapját jelentő „Sétáló Budapest” koncepció.

Puzsér szerint a főváros ma egy élhetetlen város, amelynek nincs arculata, túl nagy a szmog, nincs elég zöldfelület és nincsenek valódi közösségi terek. Indulásának az a célja, hogy ez harminc év után valóban megváltozzon.

Egy olyan nagyvárost képzelek el, amely nem az autók, hanem az emberek otthona, nem a polgárháború újabb színpada, hanem egy a mainál jobb minőségű élet tere.

A médiaszemélyiség egyetlen programpontja a Sétáló Budapest, vagyis az, hogy Budapest élhető és zöld, belső városrésze legyen összefüggően besétálható és teljesen autómentes. (24.hu)


 

Kommentek

h i r d e t é s