fbpx Telefonbeszélgetésünkre hivatkozva azt kell mondjam, Önök hazudnak | CIVILHETES

h i r d e t é s

Telefonbeszélgetésünkre hivatkozva azt kell mondjam, Önök hazudnak

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Telefonbeszélgetésünkre hivatkozva azt kell mondjam, Önök hazudnak

2021. április 24. - 19:56

 

Ma délelőtt megszólalt a telefonom és az én adóforintjaimból (is) meghallgathattam az orbáni-propaganda legújabb, a nyugalmam megzavarására alkalmas hazugságait.

A drámai háttér előtt a délelőtti híváslistám vonatkozó részlete

Férfinek az emberi faj hím egyedeit nevezzük. Aki pedig a nyugalmat megzavaró, vérlázító, ordas nagy hazugságot felmondta, bár férfi hangja volt, nem ember.

Az én értékrendem szerint, aki egy ilyen telefonos hoax-kampányhoz a hangját adja, az nem ember.
Ahogy azt hétfőn Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója bejelentette, elindította a Fidesz-KDNP telefonos tájékoztató kampányát.

Szokás szerint nincs különbség a fogalmak között, hiszen "az ő fölfogásuk" szerint,

Magyarország=Fidesz-KDNP=kormány=Orbán Viktor,

ahogy nyugodtan egyenlőségjelet tehetünk a,

gyűlöletkeltés=megosztás=félelemkeltés=tájékoztató kampány

kifejezések közé is.

Mert biztosan vannak ebben az országban még mindig néhány millióan, akik továbbra is hiszik és vágyják ezt a puruttya narratívát, de meggyőződésem, hogy mi, akiket most már a hányinger kerülget ettől, többen vagyunk.

Nem is nagyon értem, hogy honnan van meg a telefonszámom nekik, csak arra tudok gondolni, hogy amikor beoltottak és az oltáshoz kapcsolódó belegyező nyilatkozatot aláírtam, akkor ugye a telefonszámomat is meg kellett adnom. De az is lehet, hogy a telefonszámom már akkor adatbázisba tették, amikor oltásra regisztráltam. Tettem mindezt úgy, hogy 43 évesen már választottam párszor, de életemben nem húztam be a Fideszre. Szóval, hogy egy közepesen tehetségtelen fideszes önkormányzati képviselő szavait idézzem „ne kaparjatok, nyitott kapukat döngettek”.

Mintha nem lenne elég az a logikátlan keverés-kavarás, amit az oltási igazolásokkal tesznek. Osszuk meg jobban a társadalmat, mert jelenleg alapértelmezés szerint „vannak ők” és van a „baloldal”. De nyilván megmérték, hogy ez most nem elég, mert most „ők” vannak kevesebben és a „baloldal” van többen. Ezért most bevezetik a megosztottság következő szintjét, vannak az oltottak és vannak az oltatlanok.
Ettől függetlenül az a lózung, hogy az „oltás” önkéntes, az nem elég a nyájimmunitás eléréséhez. Mert bizony az oltatlanokat nem lehet egyszerűen bekategorizálni, mert annyi féle kifogás és félelem van az emberekben az oltással szemben, ahány csillag az égen. Ennek az állapotnak az oka pedig nem a „baloldal”, hanem az a tevékenység, amit Orbánék víruskezelésnek hívnak.

A Fidesz-KDNP lesz a koronavírus politikai áldozata – ez csak idő kérdése. Ennek miértjét a társadalomhoz való hozzáállásukban kell keresni. A hatalomtól elszállt fideszesekhez képest a Harry Potter dementorai lófaszjóskák.

Kérlek magyar testvérem, vegyél erőt magadon, legyél erős és bátor és adasd be magadnak a vakcinát! Hogy jövő tavasszal legyen erőd és egészséged 5 perc magányra a szavazófülkében. Hidd el, a gyerekeid hálásak lesznek érte!


 

h i r d e t é s

Kommentek