h i r d e t é s

Utca jogásza Debrecenben

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Utca jogásza Debrecenben

2019. október 08. - 14:08

 

A Kéretlen Figyelem Debreceni Nők Közéleti Egyesülete és a Segíts a rászorulókon facebook csoport korábbi ígéretének megfelelően  júliusban elindította az Utca  jogásza -- Debrecenben szolgáltatását. Minden héten csütörtökön délután várjuk az utcán élőket, a szegényeket, akik nem tudják, hova forduljanak ügyes-bajos dolgaikkal segítségért.

A következő alkalommal  2019. október 10.-én /csütörtök/  17.00 --18.00 -óra között várjuk a felvilágosítást, tanácsot, információt kérőket a Petőfi téren, a "Jog asztalánál"

Az elmúlt időszakhoz hasonlóan a 2019. július 1- jétől indult családok otthonteremtési kedvezményéről (CSOK), a falusi CSOK igénylési feltételeiről, illetve a BABA- váró hitelről is szakszerű tájékoztatást kaphatnak, akik felkeresnek bennünket, a város lakosai közül. Akinek fogyasztóvédelemmel kapcsolatos problémája van, azzal is  kereshet bennünket. 

Örömmel várjuk a környéken élőket is. De lehetőség van írásban is elküldeni a kérdéseket, a [email protected] címre.

A facebook elérhetőségünk.

A szolgáltatás természetesen ingyenes.

Mi jogi képviselet nem tudunk vállalni, abban segíthetünk, hogy tájékoztatást adunk arról hova lehet fordulni, illetve közreműködünk kérelmek, beadványok, hivatalos papírok kitöltésében, elkészítésében.

A tanácsadás a bizalmi jellegére tekintettel nem sajtó nyilvános.

Debrecen, 2019. október 08 

Tisztelettel

Tukoráné Kádár Ibolya

az egyesület elnöke   


 

h i r d e t é s