h i r d e t é s

Varga Judit, vagy tudatlanságból téved, vagy aljasságból hazudik!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Varga Judit, vagy tudatlanságból téved, vagy aljasságból hazudik!

2021. április 19. - 07:57

 

Olvasom, hogy a holokauszt magyarországi áldozatainak emléknapján, vagyis a mai napon a kormány nevében Varga Judit igazságügyi miniszter kavicsot, virágot és mécsest helyezett el a Cipők a Duna-parton emlékműnél. 

A kép illusztráció! - Forrás: Magyarorszagom.hu

A helyszínen az M1-nek nyilatkozva azt hangsúlyozta: nagyon fontos, hogy az emlékezéssel a következő generációkat is folyamatosan figyelmeztessük, "milyen tragikus következményei vannak annak, ha egy nemzet elveszíti szabadságát".

Miniszter Asszony! Ön vagy tudatlanságából fakadóan súlyosan téved, vagy aljasságából fakadóan közönségesen hazudik.

Magyarország 1944. március 19. előtt szabad országként tette a magyar zsidósággal mindazt, amit megcselekedett: a zsidóság fokozatos jogfosztását szolgáló törvényeket egy szabad ország törvénykezése alkotta és szavazta meg; egy szabad ország minisztertanácsi határozata nyomán indult el közel húszezer, állampolgárságában bizonytalannak ítélt zsidó összegyűjtése, kiutasítása és deportálása, hogy aztán a német katonai hatóság tömegmészárlás keretében zárja le a magyar hatóság kezdeményezte "idegenrendészeti eljárást". Egy szabad ország katonasága és csendőrsége végezte el 1942 januárjában Újvidéken azt a "megtorló" etnikai tisztogatást, amelynek során közel ezer zsidót gyilkoltak meg. S 1944. március 19-ét követően egy továbbra is döntési helyzetben lévő, s a náci Endlösung programról pontos ismeretekkel rendelkező kormányzó tudomásával (arra az emberre gondolok, akit a mai "szabad" Magyarország miniszterelnöke "kivételes államférfinek" becézgetett), nem egész két hónap alatt sikerült a teljes vidéki magyar zsidóságot, közel 450.000 személyt bevagonírozni és deportálni, magyar belügyi államtitkárok, hivatalnokok, csendőrök, motozást végző egészségügyisek, vasutasok, lelkes civil feljelentők és lakásfosztogatók közreműködésével. 

Amúgy – hogy újra idézzem Önt – valóban "tragikus következményei vannak annak, ha egy nemzet elveszíti szabadságát." Ezt ma mindannyian a saját bőrünkön tapasztalhatjuk meg. Ön azt, hogy milyen a szabadságtól megfosztók közé tartozni, mi azt, hogy milyen mindezt elszenvedni. (György Péter / Facebook)

Címkék: 

 

Kommentek

h i r d e t é s