h i r d e t é s

Zárolták az örökösnő vagyonát, aki 1300 milliárd forinttal vágta át Kósa Lajost

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Zárolták az örökösnő vagyonát, aki 1300 milliárd forinttal vágta át Kósa Lajost

2018. december 05. - 17:14

 

10 hónap nyomozás után tartottak házkutatást a csengeri asszonynál. - írja a 24.hu.

Forrás: police.hu

Zárolták minden vagyonát, földön, vízen, levegőben

– mondta a milliárdos csengeri örökösnőként elhíresült Sz. Gáborné ügyében a bíróság által nemrég elrendelt bűnügyi zárlatról a Zoom.hu kérdésére az asszony ügyvédje, Helmeczy László.

A lap szerint hétvégén egész napos házkutatást tartottak a csengeri asszony mindhárom gyerekének otthonában. Helmeczy László szerint iratokat vittek el a nyomozók, bár azt nem érti, miért 10 hónap nyomozás után volt szükség ezekre a házkutatásokra. Szintén a múlt héten megtörtént Sz. Gáborné igazságügyi elmeorvosi vizsgálata is.

A választási kampányban ismertté vált csengeri asszonyt szeptember elején hozták haza Svájcból, még aznap őrizetbe vették és másnap délután a kórházban megtörtént a gyanúsítotti kihallgatása is. A három és fél órás vallomásában kitartott amellett, hogy nem csapott be senkit, és létezik az általa emlegetett 1300 milliárdos hagyaték. A fideszes Kósa Lajossal kapcsolatban azt mondta, ő is tudja majd igazolni, hogy a hagyaték valós, hiszen látta a dokumentumokat és intézkedett is a hagyatékkal kapcsolatban.

24.hu


 

h i r d e t é s