h i r d e t é s

DK-s politikus kamupártos Gődény-videót osztogat és még lájkolja is

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

DK-s politikus kamupártos Gődény-videót osztogat és még lájkolja is

2020. augusztus 10. - 09:45

 

A Közös Nevező bizniszpárt alapítójaként ebbe a társaságba tartozik Gődény György is, aki egy Fidesz-közeli táplálékkiegészítő-cég arca a YouTube-on.

Dr. Gődény András a Közös Nevező bizniszpárt alapítója - Forrás: Apaszív Egyesület / Facebook

"Milliós nézettségű videóiban a koronavírus veszélyeinek tagadásáról delirál ugyanolyan magabiztossággal, mint ahogy kamupártja politikai missziójáról oktatta ki arrogánsan Gulyás Mártont egy 2018-as interjúban. A propagandamédiumokon túl a Nők Lapja vagy a Jakupcsek-show is fölkeresi Gődényt, de az eltűnt 150 millió helyett az egészséges férfi testképről kérdezi.

Gulyás Márton videóiban a kamupártszervezésre és a kampánypénzek lenyúlására épülő szervezett csalást tárt fel. A boldog lezárás azonban elmaradt, ugyanis a csalás résztvevői közül mind békében élvezhetik a lopott közpénz (száz)millióikat. A leginkább arcpirító ebben a történetben pedig az, hogy a bizniszpárthálózat egyik gengsztere börtön helyett női magazinokba és show-műsorokba jár „szakérteni”." - írja Lukácsi Katalin

És ennek az embernek a videóját osztogatja Manga Gyula a Demokratikus Koalíció KEM 2-es válaszótkörzetének volt elnöke. Ez is csak azt bizonyítja, hogy az esztergomi ellenzéki "politikus" szinte a nullával van egyenlő szinten a magyar közélet megítélésével kapcsolatban.

Most csak mosolyfakasztó, hogy saját posztját lájkolja, de bizony választási időszakban tevékenysége jócskán megizzasztja az esztergomi ellenzéket.


A képre kattintva elérhető a poszt, ameddig nem törli - ahogy szokta.

Én azért Vadai Ágnes helyében meggondolnám, hogy szeretnék-e közös fotót...


Forrás: Manga Gyula Facebook oldala

 

h i r d e t é s