h i r d e t é s

Egy KCR nagy segítség a közúti fuvarozásban

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

Egy KCR nagy segítség a közúti fuvarozásban

2023. november 23. - 09:02

Bár a munkagépeket, speciális járműveket leginkább az építkezésekkel hozzuk összefüggésbe, sok egyéb esetben is segítségünkre lehetnek, akár egészen különleges feladatok elvégzésében is.

Forrás: predio-bau.hu

Az áruszállítást számtalan jármű segíti, a furgonok, teherautók, kamionok mellett önrakodós, köznapi nevén darus teherautók is, hiszen a szállítással összefüggésben a rakodás is megoldandó feladat. Ezek a járművek pedig mindkettőt könnyen megoldják, így darabos és ömlesztett áruk, és akár még szobrok esetében is nagyszerű megoldást jelentenek.

Nyomdai anyagok szállítására is gyakran használják, de vajon tudtad, hogy a forgalomból kivont bankjegyek, érmék fuvarozására is igénybe veszik? És akár Te is kiaknázhatod a benne rejlő lehetőségeket a családi ház építése során, ugyanis a KCR bérlés rendelkezésedre áll a Prédio-Bau Kft. jóvoltából.

Speciális áruszállítás

A közúti áruszállítás napjainkban megszokott dolog, azt is tudjuk, hiszen látható, hogy esetenként óriási rakományok, különleges objektumok, például szélturbinák, távvezeték oszlopok szállítása is szükségessé válik, a köztéri szobrokról nem is beszélve.

De azon sokan meglepődnének, szinte filmbe illő lenne, ha a teherautók platóján bankjegyek lobognának. Pedig van ilyen, legutóbb például a horvát kuna kivonása után indult darus teherautókból álló pénzszállító katonai konvoj a bankjegyekkel, érmékkel.

A forgalomból kivont pénzeket ugyanis speciálisan kell kezelni: a bankjegyek bezúzás után papírhulladékkal keverve újrahasznosíthatók, az érmék első körben a hadsereg különleges raktáraiba kerülnek, majd 5 év után beolvasztják, és másodlagos nyersanyagként az építőipar hasznosítja őket. Ezekhez a feladatokhoz pedig szükség van többek között hibrid, önrakodós teherautókra is.

Az áruszállítás nem jelent kihívást egy KCR-nek

Nem kell ahhoz pénzt fuvarozni, hogy szükség legyen KCR darukra, hiszen egy családiház építése során is rengeteget tudnak segíteni a daruval felszerelt platós teherautók. De az építőanyagokon kívül sok egyéb dolog szállítását és rakodását is megoldják, bármilyen nehézáru – gépek, szerkezetek, tartályok, jakuzzi, medence, konténer, csövek, raklapos áruk – mozgatására alkalmasak.

A KCR teherautók praktikus járművek, ugyanis a platóra szerelt 7-10 m kinyúlású daru segítségével nagyobb súlyú áru lerakására vagy kiemelésére is képesek, ugyanakkor a közúti fuvarozásban is használhatóak.

Egy KCR-rel egyben megoldható az anyagszállítás és rakodás, így nem kell koordinálni a 2 külön műveletet, ami lerövidíti az időt. Emeletre, tetőre közvetlenül rakodhatók róla az építőanyagok, tárgyak, és akár alacsony belmagasság esetén is használhatók, így építkezéseken tökéletesek.

Oldd meg bérléssel!

Akár magánszemélyként, akár vállalkozóként van önrakodós teherautóra szükséged, a bérleti konstrukció lesz a jó választás, ugyanis kezelőszemélyzettel együtt kapod az autót. Igénybe veheted egyetlen alkalommal, de akár rendszeresen is. Fuvarozáshoz és rakodáshoz bérelj KCR darut!