h i r d e t é s

Egy mártélyi férfi tökéletesen felmondta a kormánypropagandát

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Egy mártélyi férfi tökéletesen felmondta a kormánypropagandát

2022. március 04. - 09:18

Márki-Zay Péter fórumán mintegy 4 perces monológban sikerült visszamondani azt, amit Orbánék szeretnek mondani, mondattatni és hallgatni.

Forrás: Promenad 24/YouTube

„Hoztam egy kis aprót, ha elfogyna Bige báró pénze” – mondta a baloldal miniszterelnök-jelöltjének a férfi, aki még mártélyi gombával is megkínálta Márki-Zayt.

A hatpárti ellenzéki összefogás miniszterelnök-jelöltje hétfőn este Putz Anita polgármesterrel a jobbján tartott kampányfórumot Mártélyon, az esemény után egy férfi kapott szót, aki határozott kritikával illette Márki-Zayt. Többek között azt nehezményezte, hogy a baloldal miniszterelnök-jelöltje gyakorlatilag „végighazaárulózta” az egész rendezvényt. Azt is a szemére vetette, hogy az ellenzéki összefogás egyetlen programja, hogy „pusztuljon az Orbán”, azon kívül nem tudni, mi az elképzelésük az országról.

Felvetette Márki-Zaynak azt is, nem érti, „hogy a rossebbe” lehet összefogni olyan társasággal, mint „az abszolúte vallásellenes DK”, vagy mint a „2024-es olimpia nemzeti eszményét megtorpedózó Momentum” vagy az egykoron bősz nemzeti radikális, mára viszont  „egy házasságtörő elnökletével” kiálló Jobbik. - de ebben és még sok mindenben nem volt biztos.

A férfi egy ajándékdobozt is átadott a baloldal miniszterelnök-jelöltjének. „Van benne két aprópénz: az egyik egy magyar fizetőeszköz, a másik pedig egy EU-s fizetőeszköz, hogyha szükség lesz rá, és elfogy a Bige bárónak az aprópénze, akkor segítsem az ön kampányát” – mondta a mártélyi férfi, hozzátéve, hogy helyi gombával is megkínálta Márki-Zayt. (mandiner.hu)