h i r d e t é s

Eljutottak Orbán háza elé a tüntetők

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Eljutottak Orbán háza elé a tüntetők

2015. április 16. - 15:07
0 komment

 

A korrupció ellen tüntettek Orbán Viktor XII. kerületi házánál szerda reggel az Együtt aktivistái.

Juhász Péter, a párt alelnöke szerint a demonstrációval bizonyítani akarták: nem félnek közterületen tüntetni. A tüntetőket igazoltatták a rendőrök - írja a hvg.hu.

A demonstrációval bizonyítani akarták, hogy nem félnek közterületen tüntetni. A következő napokban ugyanis csaknem száz településen tüntetnek majd a kormányzati korrupció miatt "és senki nem akadályozhatja meg ezeket a megmozdulásokat"- mondta Juhász Péter, az Együtt alelnöke.

Facebook oldalán a következőket írta:

"Az nem demokrácia, ahol nem lehet a miniszterelnök háza előtt tüntetni. Mi szeretnénk hinni, hogy még van egy darabka demokrácia itthon is, de mindenképpen teszünk érte. Ezért visszaszereztük egy darabját. A TEK hazugságaival szemben bebizonyítottuk, hogy Orbán háza előtt is tüntethetünk.

Elmondtuk, hogy vasárnap 4 órakor közel száz településen országos tüntetés lesz a Korrupció Kormánya ellen!
Elmondtuk, hogy le kell váltania Rogánt a kormányzó párt frakciójának éléről. Ha nem teszi, azt bizonyítja, hogy a kormányzó párt frakciója elfogadja, hogy egy olyan bűnöző vezesse, aki ellen különösen jelentőst vagyoni hátrányt okozó csalás miatt nyomoznak."

A miniszterelnök házához heten mentek el, az épületből senki nem ment ki. Rendőrök viszont érkeztek és igazoltatták Juhászékat.

 

sztarklikk.hu (Fotó: Túry Gergely)


 

h i r d e t é s