h i r d e t é s

Gőgös nagy nehezen bevallotta, hogy tényleg lövöldözést imitált a parlamentben

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Gőgös nagy nehezen bevallotta, hogy tényleg lövöldözést imitált a parlamentben

2015. március 18. - 17:06
0 komment

 

Ahogy az Index is megírta, hogy Gőgös Zoltán, az MSZP elnökhelyettese tegnap a parlamentben egy furcsa kézmozdulatot tett, ami - olvasóink többsége szerint is - arra hasonlított, mintha egy puskát emelne Tállai András NGM-államtitkárra.

A képviselő akkor a Blikknek azt mondta, hogy szó sincs ilyesmiről,

"mivel influenzás vagyok, köhögni kezdtem, ledobtam a papírt és a kezemet a számhoz tettem, miközben a fotós megörökítette a pillanatot."

Majd kedd este a Facebook-oldalán már elismerte, hogy valóban puskát mutatott:

"fogalmam sincs a vitában kinek mutattam a puskát, hisz senkit nem akarnék lelőni, mivel csak horgászbotom van, de sokan vannak, azok közül, akik a Quaestor károsultak közül így tennének a bűnösökkel. Valószínű erre akartam felhívni a figyelmet. Nem akartam hazudni, de amit mondtam a köhögésről, az is igaz, a papír is, amit mutattam a Tállainak. Viszont a videón tényleg a puska mozdulat látszik, de az is, hogy nem a Tállainak mutatom."

Gőgös a dolgot azzal fejelte meg, hogy ma reggeli posztjában azt írta,

"tegnap a feleségemtől alapos fejmosást kaptam az izgága parlamenti viselkedésemért."

A szocialista képviselőt a Jobbik lemondásra szólította fel, amit Gőgös mai bocsánatkérő sajtótájékoztatóján úgy kommentált az MTI híradása szerint, hogy fogalma sincs, miért vette a mozdulatát magára a Jobbik egy Questor-vitában, de az ügyet lezártnak tekinti és nem mond le mandátumáról. Gőgös megismételte, hogy a szerencsétlen mozdulat nem személyre irányult, hanem arra, hogy most már be kéne fejezni a hazudozást.

 

index.hu


 

h i r d e t é s