h i r d e t é s

Kamu, hogy a japán parlament ülésén téma lett volna Trianon

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Kamu, hogy a japán parlament ülésén téma lett volna Trianon

2020. június 05. - 12:00

 

A 160 ezerhez közelít annak a videónak a megtekintése, amelyen a japán parlament ülése látható.

Ezt a parlamenti ülést azt teszi kivételessé, hogy magyar felirat is készült hozzá. Hasonlóan a "bukás videókhoz" itt sincs semmi köze a valóságnak a felirathoz. Azonban a videó készítői ebben az esetben teljesen tudatosan mentek rá arra, hogy megtévesszék a nézőket.

A videó címe:  "A japán parlamentben Trianonról!" a leírás pedig az, hogy: "Oszátok meg! A magyaroknak tudniuk kell hogy nincsenek egyedül!".

A mai napon megemlékezünk arról a szomorú tragédiáról, ami a magyarokat érte.

– olvasható a magyar felirat. "Ahogy minket japánokat, úgy magyar testvéreinket is kirabolták a győztesek! Turáni testvéreinkre emlékezünk ma." - írja az Index HOAX-figyelője.

A videó második felében teljesen elszaladt a készítő(k( fantéziája, a felirat szerint az alábbiakat mondta az egyik képviselő:

ez a világ nem készült fel még arra a tudásra, amit a vatikáni levéltárban teljes titokban őriznek a hunok gyermekeinek nagyszerűségéről.

Ha és amennyiben további kétségei merülnének fel az olvasónak a vdeóval kapcsolatban, egyszerűen nyomja be a Youtube-on a hang alapján automatikusan generált feliratot, és állítsa a fordítás nyelvét angolra. Máris kiderül, hogy nem meglepő módon a koronavírusról beszélnek a videón a japán honatyák. Nem Trianonról, hanem a koronavírusról.


 

h i r d e t é s