fbpx Karácsony Gergely: Magyarország adóparadicsommá vált | CIVILHETES

h i r d e t é s

Karácsony Gergely: Magyarország adóparadicsommá vált

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Karácsony Gergely: Magyarország adóparadicsommá vált

2018. január 18. - 07:02

 

Erős mondatok hangzottak el a Párbeszéd és az MSZP miniszterelnök-jelöltjétől kampánykörútja legutóbbi, pécsi állomásán. 

Karácsony Gergely - Forrás: mandiner.hu

Karácsony Gergely szerint hazánk adóparadicsommá vált, és ha ők hatalomra kerülnek, mindenki tisztes fizetést fog kapni a munkájáért.

Karácsony Gergely kiemelte: a Fidesz számára a magyar emberek bére tehertételt jelent, amit az is mutat, hogy Magyarország valódi adóparadicsom a multinacionális vállalatok számára, miközben az átlagnál kisebb bér után a legtöbb adót fizetik az emberek. Ezzel szemben ők olyan, felelős kormányzást kívánnak folytatni, ami biztosítja a munkáért járó méltó fizetést, egyúttal igazságos adórendszer kialakítását és a minimálbér adómentességének visszaállítását ígérte.

Fideszes áldemokrácia" helyett szociális demokráciát sürgetett a Párbeszéd társelnöke, a Párbeszéd és az MSZP miniszterelnök-jelöltje a Változás 2018 körút pécsi állomásán kedden.

Emlékezetes, Karácsony kezdetben az Együtt jelölésében pályázott a miniszterelnökségre, ám később az MSZP listájának állt élére. Jelenleg vidéki kampánykörúton ismerteti választási programjukat, amelynek állomásaira rendszerint a szocialista Kunhalmi Ágnes kíséri el. (MTI) / mandiner.hu


 

h i r d e t é s