h i r d e t é s

Keményen ellenáll az ÁSZ-nak az ellenzék

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Keményen ellenáll az ÁSZ-nak az ellenzék

2018. január 11. - 06:41

 

Orbán ezt benézte: azt hitte, hogy ha bírsággal sújtja a "szabálytalanul gazdálkodó pártokat", akkor azok fizetnek, behajolnak. - írja az Európai Kávézó

Domokos László "független" ÁSZ-elnök az övéi között - Forrás: Európa Kávézó

Orbán tévedett, ő volt kénytelen meghátrálni. Már jön a részletfizetés, mint ajánlat, az is a választás után - de a DK és az Együtt még erre sem hajlandó.

Nem tudni, Orbán magától ekkora barom, vagy valamelyik habonya javasolta neki ezt a hülyeséget, hogy próbálja ellehetetleníteni a pártokat, mondván, hat forinttal kevesebbet fizettek Nyékládházán egy négyzetméterért, mint amennyit szerintük kellett volna. Ráadásul ezt egy olyan erkölcstelen figurával mondatja ki, mint Domokos Pártkatona László, aki fideszes képviselőként a lakhatásra felvett 15 milliós támogatást nem lakhatásra költötte. Magyarán erős a gyanú, hogy lopott...

Az ellenzék ebben a helyzetben keményen ellenállt, és jól tették. Bejelentette hopgy nem fizet a DK, az LMP és az Együtt - és a Jobbik is. Ez volt az egyetlen racionális válasz. Ha a hatalom úgy gondolja, vegye le a pénzt a számlákról, ezzel is beismerve: Orbán valójában retteg a választástól, és korántsem olyan magabiztos, mint amilyennek mutatja magát. A DK - bölcsen - még az európai testületek figyelmét is felhívja az újabb diktatórikus lépésre.

Úgy tűnik, ez már Orbánnak is sok volt. A kormány szervei már halasztásról, részletfizetésről hebegnek. Mi a Kávézóban úgy gondoljuk, ha Orbán bukik, vagy csak feles többsége marad, az egész sztori megy a kukába.

Orbán öngólt lőtt. A hatalmi mámor és téboly már annyira elvakította, hogy a saját kapujába juttatta a labdát. Az ország előtt újra lelepleződött a diktátor, az emberek pedig látják, hogy a pártok ellenállása meg tudja állítani a mentális gondokkal küszködő vezért.

 

europakavezo.blog.hu


 

h i r d e t é s