h i r d e t é s

Kihozták este a kocsmából és a járdára fektették a magatehetetlen idős férfit, reggelre halálra fagyott

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Kihozták este a kocsmából és a járdára fektették a magatehetetlen idős férfit, reggelre halálra fagyott

2019. december 07. - 12:27

 

Magára hagytak egy magatehetetlen férfit Kenderes egyik utcáján, miközben a hőmérséklet fagypont körül volt. - írja a propeller.hu.

Forrás: police.hu

A nyomozók két férfit gondatlanságból elkövetett emberöléssel és egy nőt segítségnyújtás elmulasztásával gyanúsítana – tudta meg a Police.hu.

Bejelentés érkezett a rendőrségre még 2019. december 4-én reggel, miszerint Kenderesen a közterületen egy férfi holttestet találtak – olvasható a Police.hu oldalon. Az elsődleges adatok és információk alapján bűncselekmény gyanúja nem merült fel. A tapasztalt nyomozók azonban rövid időn belül olyan bizonyítékok birtokába jutottak, amelyek felvetették a gyanút, hogy

bűncselekmény történt.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 60 éves férfi 2019. december 3-án az esti órákban egy kenderesi sörözőben tartózkodott.

Zárórakor két másik vendég kikísérte az utcára a magatehetetlen idős férfit, majd a járdán lefektették, és távoztak.

A pultos zárást követően látta a földön fekvő helyi lakost, mégis segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt.

A magára hagyott férfi másnap reggelre a fagypont körüli időjárási viszonyok között életét vesztette. Az orvosszakértői vélemény alapján

halálát kihűlés okozta.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság a két férfi ellen emberölés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, míg a nő ellen segítségnyújtás elmulasztása vétség elkövetésének meglapozott gyanúja miatt folytat nyomozást.

propeller.hu


 

h i r d e t é s