h i r d e t é s

Meglőtték a Fidesz egy megyei alelnökét vadászat közben

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Meglőtték a Fidesz egy megyei alelnökét vadászat közben

2018. december 11. - 14:56

 

Sok politikus részt vett a vadászaton - nem tudni, kinek a fegyveréből származott a sörét, ami egy madár helyett Tasi Sándor arcában végezte.

Tasi Sándor - Forrás: index.hu

November végén vadászbalesetet szenvedett Tasi Sándor, a Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlés alelnöke, írja a 24.hu. A portál úgy értesült, a fideszes politikust Romániában sebesítették meg az arcán egy olyan vadászaton, amelyen magyarországi és határon túli magyar politikusok is részt vettek.

Tasi Sándor elismerte, hogy meglőtték. Hangsúlyozta viszont, hogy nem gondatlanság okozta a balesetet, hanem egy szerencsétlen véletlen folytán kapott sebet.

"Vadásznyelven: a puskából leadott lövés után gurulatot kapott a sörét"

- mondta el Tasi. Hozzátette, nem sikerült tisztázni, hogy ki adta le a balesetet okozó lövést. Egy fasorban történt a baleset, amikor a vadászat résztvevői madárra lőttek. Egyszerre több lövést is leadtak 30-40 méter távolságból, nem lehetett megállapítani, merről érkezett az őt eltaláló sörét.

A vadászat után a politikus kórházi ellátásra szorult, az arcán ki kellett metszeni a bőr alól a sörétet.

Hidegben könnyen adódhat baleset abból, hogy eltéríti valami, például a keményre fagyott talaj a lövedéket, vagyis az gurulatot kap. Ez kifejezetten a sörétekkel szokott előfordulni, ezek a lövedékek ugyanis nem esnek szét, ha akadályba ütköznek. (nepszava.hu)


 

h i r d e t é s