h i r d e t é s

Mit érdemes tudni a mai, modern hajókról?

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

Mit érdemes tudni a mai, modern hajókról?

2022. június 13. - 11:11

A Sessa Marine hajók születésének története igen jó példája annak, milyen nagyszerű is, ha találkozik az olasz vállalkozói szellem és a technológiai megközelítés. Lássuk, minek köszönhetik töretlen sikerüket, és hogyan jutottak el idáig!

Forrás: multiyacht.hu

A Sessa Marine története

A Sessa Marine vállalatot 1958-ban alapították, amely az elsők között volt a fenol- és poliésztergyanta előállításában. Tíz évvel később a cég részt vett a genovai bot kiállításon, mely tulajdonképpen belépő volt a tengeri hajók iparába. Sikerük a mai napig töretlen, a kereslet egyre csak nő. Magyarországon a MultiYacht Group forgalmaz Sessa Marine hajókat.

A 70-es években a Sessa Aurunca gyárban kishajók gyártásába, Cinisello Balsamóban pedig egy új hajógyár építésébe kezdtek. 1972-ben megvásárolták a Milánó melletti Arcone-ban található gyárat. 1973-ban pedig a Sessa lett az első olasz cég, amely beszerelte az új Piaggio sugárhajtóműveket, és megépítette az első kis fedélzeti sugárhajtású egységeket.

1986-ban a cég Arcore-ból Lesmóba költözött, majd két nappal később a hajógyártást Bergamo tartományba helyezték át a Fyberstamp felvásárlásának köszönhetően. Ebben az időben a Fyberstamp olyan hajókat épített, amelyek az egész világon ismertek voltak, mint például a Riva és a Ferretti.

Ettől a pillanattól kezdődött az új hajósorozat gyártása, és a márka határozottan új távlatok és nagyobb piaci célok felé fordult. Elkezdtek nagyobb hajókat építeni, és több energiát fordítottak a marketing tevékenységekre és a termékfejlesztésre is.

2006-ban megnyílt a Sessa America floridai fiókja, és csupán három évvel később, a Motor Boating USA magazin „Az év hajója” címét is elnyerte a KEY LARGO 36-os modelljével.

Miben rejlik a siker?

A Sessa Marine filozófiája az, hogy a lehető legmagasabb minőségű alapanyagok felhasználásával érhető el a legjobb eredmény. Emellett elengedhetetlen a munkafolyamatok folyamatos minőség-ellenőrzése is, melyre nagy hangsúlyt fektetnek a mai napig.

Az igazi olasz életérzést remekül megtestesítik a luxuskinézetű, kényelmes és nagyszerű minőségű Sessa Marine hajók. Így a vizek és a páratlan olasz elegancia kedvelői garantáltan megtalálhatják önmagukat egy ilyen fantasztikus hajón ülve!

Bízd az ügyintézést a MultiYacht Group szakértelmére, és válaszd ki álmaid hajóját segítségükkel!

Sessa Marine modellek mindenki számára

Ha Sessa Marine hajót választunk, biztosan nem leszünk helyszűkében. A Cruiser Line C3X-OB modellje a 12 fős férőhelyével és 11,33-as hosszúságával tökéletes családi, baráti vakációkhoz. A két beépített kabin, valamint a 4+1 ágy lehetőséget nyújt a nyugodt pihenésre és a megfelelő kikapcsolódásra.

A még ennél is nagyobb a Flybridge Line FLY54 modellje, mely 21,04 méter hosszú, és 14 fő befogadására képes. 6+1 ággyal és 3+1 kabinnal már akár két család is kényelmesen nyaralhat rajta.

Látogass el a MultiYacht Group honlapjára, és böngészd végig az elérhető Sessa Marine modelleket!