h i r d e t é s

Részeg sofőrt üldöztek a rendőrök Kecskeméten

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Részeg sofőrt üldöztek a rendőrök Kecskeméten

2015. november 13. - 13:06
0 komment

 

November 7-én éjjel két rendőr figyelt fel arra a gépkocsira, ami egy „Kötelező haladási irány!” jelzőtáblát figyelmen kívül hagyva a nem megengedett irányba, jobbra kanyarodott egy kecskeméti utcán.

Az egyenruhások a szabálytalanul közlekedő autó után eredtek, ám az a járőrautó megkülönböztető fény- és hangjelzése ellenére nem állt meg, hanem nagy sebességgel továbbhajtott a belváros irányába - adja hírül az Index.

A rendőrök az időközben bekapcsolódó társaikkal közösen követni kezdték az ámokfutót, aki a menekülése közben számos szabálysértést követett el és a következőket hagyta figyelmen kívül:

  • közlekedési jelzőlámpa tilos jelzése
  • „Behajtani tilos!”
  • "Állj! Elsőbbségadás kötelező!"

A sofőr végül a Nagy Lajos Király körúton állt meg, majd az autóból kiszállva megpróbált elfutni, azonban a járőrök elfogták. 

A kecskeméti K. Dániel, aki már nem volt ismeretlen a rendőrök előtt, nem meglepő módon megbukott a szondáztatáson, ezért további mintavételre állították elő. A 22 éves ittas férfi jogosítványa bánta ezt a kalandot, illetve szabálysértési és büntetőeljárás is indult ellene.

 

index.hu


 

Kommentek

h i r d e t é s