h i r d e t é s

Szolnokon vadkendert foglaltak le a rendőrök

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Szolnokon vadkendert foglaltak le a rendőrök

2015. július 06. - 15:41
0 komment

 

Több mint kétszáz tő vadkendert találtak a rendőrök Szolnokon, egy használaton kívüli gyártelep területén.

A nyomozók eljárást indítottak egy 44 éves szolnoki férfi ellen kábítószer birtoklása miatt – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense - írja a vs.hu.

A körzeti megbízottak még péntek délután Szolnokon egy személygépkocsival közlekedő férfit igazoltattak, és a jármű utasterében kábítószergyanús növényi anyagot, digitális mérleget, a sofőrnél pedig nagy mennyiségű készpénzt találtak. Az intézkedő rendőrök a férfit elfogták és a rendőrkapitányságra előállították – tette hozzá Szabó Zoltán.

A sajtóreferens tájékoztatása szerint a nyomozók ellenőrizték a férfi lakhelyét, tartózkodási helyeit, és házkutatást tartottak a szolnoki Thököly úton a férfi által bérelt, használaton kívüli gyártelep területén, ahol egy rejtett helyiségben több mint 200 tő vadkendert találtak. A nyomozók lefoglaltak a helyszínen a marihuána előállításánál alkalmazott eszközöket, ventilátorokat, fűtéshez használt világítóberendezéseket, sátrakat, tápoldatokat – tette hozzá. 

Szabó Zoltán beszámolt arról, hogy a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság eljárást indított Sz. Attila ellen, a nyomozók a szolnoki férfit 2015. július 4-én gyanúsítottként kihallgatták, és bűnügyi őrizetbe vették. A rendőrök a lefoglalt növényeket szakértők bevonásával vizsgálják – tette hozzá.

 

vs.hu (Fotó: MTI/AP/Brennan Linsley / MTI/AP/Brennan Linsley)

Posted by SEJT on 2015. július 6.

 

h i r d e t é s