h i r d e t é s

Egy magyar-arab fiú szerint, az arabok és magyarok egyformák!

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

Egy magyar-arab fiú szerint, az arabok és magyarok egyformák!

2018. július 18. - 06:42

Nagyon ütős volt a címben leírt mondat egy olyan fiú szájából, akinek több, keményen megélt tapasztalata van, mint a teljes magyar elitnek a hétköznapi életről.

Számára a munka, a teljesítmény éppen annyira egyszerű, mint másoknak a reggeli felkelés. Akar valamit az élettől és tesz is érte, négy nyelven tudja magát magas fokon kifejezni, akár viccet is mesélni. Megélte Dél-Egyiptom poklát, a magyar más bőrszínűek felé kifejezett gyalázkodását, valamit a norvégok nagyvonalú befogadását, ami azt jelenti, hogy Dél- Egyiptomból Bergen városába kerültek, haza jöttek, itthon a nyolc általánost végezte, majd édesanyjával Edinburgh-ba kerülve bekerült a brit (skót) oktatási rendszerbe. Lassan érettségizik, kitűnő sportoló, elszántan végzi az edzéseket, amelyek eredményeként szaporodnak az érmek.

Hazájának Magyarországot tartja, annak ellenére, hogy cappuccino bőre miatt, állandó megjegyzéseket tesznek rá, egyre erősebb kifejezéseket használva. Nem félős gyerek, de a sportban megtanulta, hogy az erődet csak akkor, használd, ha veszélyben van az életed. A száját meg fékezi, mert annak lehetősége sincs, hogy elmondja, hogy ő is magyar, mert az emberek nem ezt akarják hallani, meg egyébként is minek a velejéig ostoba politikába belekeveredni.

Itthon, migráns, néger, terrorista, buzi iszlamista. Skóciában meg jó tanuló, élsportoló, megbecsült tagja az ifjúságnak, akit a legjobb egyetemek keresnek ösztöndíjjal, és plusztámogatással. Nagy-Britannia gyarmattartó volt, a polgárai járták a világot, karót vertek a földbe és azt mondták, hogy ez mától a királyé, vagy királynőé. Feketék és sárgák között éltek, birtokoltak földrészeket, nekik mindegy a bőr színe, csak beszállító, adófizető legyen az országban. Itt egy indiai vagy egy pakisztáni jobban elfogadott, mint egy magyar vagy lengyel, itt mi vagyunk a migránsok, nem a színesek vagy a muszlim vallásúak.

A nyári szünetben hazajőve, egy baráti beszélgetés keretében mondta azt, hogy a magyarok ugyan olyanok, mint az arabok, mert azok is képtelenek valamit másként érteni, vagy újra tanulni, számukra mindegy, hogy a világ merre megy, mert ők mennek a saját útjukon, nem számít, hogy mit nyernek, vagy veszítenek. Nem gondolkodnak, ők tudnak, velünk együtt és így lettünk mi is olyanok, mint az Észak-Afrika arabjai.

Mikor azt mondtam neki, hogy ez erős, és nem igaz, teljes lelki nyugalommal válaszolt: „szerinted mennyivel jobb az a magyar szavazó, aki migránst sosem látva, közülük személyt nem ismerve, a vallásukról fogalommal nem rendelkezve, akár egy elzárt faluban is arra szavazott, hogy meg kell védeni Magyarországot, mint az arab, aki az európai kultúrát nem ismerve, európait sosem látva, a vallásukat kultúrájukat nem ismerve, támadást hajt végre bárki és bármi ellen, amire a vallási vezetője utasítást ad!”

Azt csak csattanónak mondta, hogy az iszlámban és a keresztény hitben is Krisztus a megváltó!

Akkor ki harcol, ki ellen, miért és hogyan, mert a hit világában csak egyetlen paradicsom van, mint ahogy pokol is. Nevetve mondta, hogy ezzel a sok hülye robbantgatóval és migráncsozóval valamelyikben találkozunk!

Lejegyezte: Laki