h i r d e t é s

Végre egy éles ufó-videó és egyelőre nem is cáfolják a felvételt

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam
a- a+

Végre egy éles ufó-videó és egyelőre nem is cáfolják a felvételt

2022. január 09. - 13:11

A felvétel is elég közeli, bár okosabbak nem leszünk tőle.

Forrás: The Sun / Twitter

Lenyűgöző és egyben meghökkentő videót vett fel egy repülőgéputas a felhők felett szárnyaló légi jármű fedélzetéről. Az ablakon át az látszik, hogy a felhők közül függőlegesen kiemelkedik egy repülő csészealj, és a mozgó utasszállítóval – amely általában 7-800 kilométer per órás sebességgel hasítja a levegőt – látható erőlködés nélkül tartja a tempót. 

Nem ez az első ufóészlelés, amelyet rögzítettek, ahol a fizika törvényeinek ellentmondóan viselkedik a megfigyelt azonosítatlan repülő tárgy. A Pentagon volt tisztje évek óta  bizonygatja, hogy ufók márpedig igenis vannak, csak a főnökei nem akarták ezt nyilvánosan elismerni, éppen azért, mert cikinek érezték, hogy van egy olyan jelenség a bolygón, amiről senki nem tudja megmondani, hogy mi. 

Végül a Pentagon elismerte a felvételek valódiságát és azt is, hogy vannak azonosítatlan repülő tárgyak, amelyek lényegében azt csinálnak, amit akarnak, mivel nincs olyan technológiai eszköz az emberiség birtokában, amely fel tudná venni velük a versenyt. (Index)