h i r d e t é s

A kecskeméti polgármester esete a Quaestor miatt tönkrement emberekkel

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

A kecskeméti polgármester esete a Quaestor miatt tönkrement emberekkel

2016. május 18. - 06:58
0 komment

 

Egy Quaestor-károsult olvasó levele.

A kép illusztráció! - Forrás: hiroshir.hu

A Quaestor bűnügy áldozataként, az áldozaton van a hangsúly, mert amióta ellopták a pénzemet, azóta a hivatalos szervek, a médai (tisztelet a kivételnek), és kormánypárti politikusok nem a rablókat, hanem az áldozatokat támadják rendszeresen. Kecskeméti demonstráción -véleményem szerint joggal- torkomszakadtából üvöltöttem, hogy tolvaj banda, vissza a pénzem, ugyanis ellopták a pénzem, és vádemelés is történt az elkövetők ellen. Az áldozatok méltán lehetnek felháborodva, meglopták őket, és a pénzt elvitte a cica az MNB orra előtt.

Polgármester asszony "felháborodását" sajtóközleményét nem értem, miért vette magára az inget ("akinek nem inge ne vegye magára")? Miért használta fel a Quaestor károsultak rendezvényét, hogy a politikai riválisainak üzengessen? A Quastornál aktuálisabb, aktuálpolitikaibb kérdést nem tudok elképzeleni károsultként. Levelet szerettünk volna átadni részére, melynek átvételére nem jelölt ki senkit maga helyett. Több alkalommal megkerestük, hogy összefogást sürgessünk ügyünkben: "Ismételten kérjük Önt, segítsen abban, hogy a kecskeméti polgárok, a Quaestor cégcsoport meglopott ügyfelei érdekében, a város vezetése, parlamenti és önkormányzati képviselők összefogjanak! " -idézet a legutóbbi levelből, melyből egyértelműen kitűnik, hogy pártállástól függetlenül minden politikai párt képviselőjére gondoltunk. 14 hónapos tapasztalatom, hogy a hivatalok, hatóságok, törvényhozók hozzáértés híjján, ezidáig nem tudtak megoldást találni. Méltán vagyok indulatos, hogy azok az emberek akiknek a diplomájuk megszerzéséhez az adómmal hozzájárultam, hónapók óta nem találják a megoldást. Fogjanak össze és segítsenek a bajban!

Félárva unokám főiskolai tanulmányaira gyűjtöttem össze 18 év alatt, havonta takarékoskodva a pénzt. Nem hagyom, mindent megteszek, hogy visszakapjam az unokám jövőjére félre tett pénzemet az utolsó fillérig. Polgármester asszonynak illetékessége, hatásköre nincs a város polgárait nagy számban érintő ügyben sajtóközleményében írtak szerint. Sajtóközleménye alapján, mint városunk polgármesterének milyen illetékessége van magánügyeiben polgármestként nyilatkozni? (részlet a sajtónyilatkozatból: "…növekedési hitelről pedig annyit, hogy ilyen hitelt nem kevesebb, mint 27 ezer vállalkozás vett fel. Senki nem gondolhatja komolyan, hogy létezik ekkora rokonság..." ) Hogyan kapcsolódnak polgármester asszony magánügyei a Quaestor károsultak, a bajban lévő családok kártalanításához?

Név és cím a szerkesztőségben

A Quaestor-károsultak tegnap nyílt levelt írtak Kecskemét polgármesterének, amelyet itt olvashatnak >>


 

h i r d e t é s