h i r d e t é s


A műsor címe: „ te hülye vagy, ön hülye, mi megmondtuk, meg a Soros”a Főváros Nagycirkuszában?

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

A műsor címe: „ te hülye vagy, ön hülye, mi megmondtuk, meg a Soros”a Főváros Nagycirkuszában?

2017. október 11. - 12:50

 

A minap egy beszélgetés kapcsán egy haverom mesélte, hogy képzeljem el a Fővárosi Nagycirkusz igazgatója utálja a bohócokat, az elefántokat, az oroszlánokat, meg a kötéltáncosokat. 

Ezen utálat miatt a cirkuszban csak olyan műsorok mehetnek, amelyekben, kutyák, macskák és madarak vannak. Az egész még cirkusz imitációnak is gyenge a közönségnek megpróbálnak, köteleken előadott nagyszínházba való darabokat előadni, minden olyan szereplő nélkül, akitől, vagy amitől a cirkusz, cirkusz.

A beszélgetés után jutott az eszembe, hogy olyan ez, mint a magyar parlament! A főigazgató, Orbán Viktor utálja a demokráciát, de szereti a pénzt, a főigazgató helyettes Kövér László, viszont utálja az embereket, és a demokráciát, ezért ketten egy olyan steril parlamentet, - nevezzük jelen esetben cirkusznak -, hoznak össze, amelyben olyan műsorok vannak, amelyek nem oda valóak.

A fő előadásnak azt címet lehetne adni, hogy ” a nép érdekében lopom el a nép vagyonát, törvények által szentesítve”! Ez az előadás kerül a legtöbbe az országnak és láthatóan ezt az előadást értik a legkevesebben az ország lakói közül.

A mellék előadás: „a te hülye vagy, ön hülye, mi megmondtuk, meg a Soros”, címmel fut, amelyet kivittek a parlament falain kívülre, a vizsgálatok szerint nagy közönségsikerrel.

A legjobb előadás a rezsi szilárdé, mert ő a monológjával képes bebizonyítani azt, hogy az ön zsebe, a Fidesz politikája és a csatornák, vízvezeték hálózatok állapota között nincs semmilyen összefüggés!

Minden, ami kár éri az országot az Soros és népes bandájának produktuma!

Lenne egy javaslatom, a parlamentet vonják össze a Fővárosi Nagycirkusszal, (megjegyzem ezt már valaki javasolta), azonban a jelenlegi főigazgató hibátlanul együtt tudna működni Kövér Lászlóval és ez egy érdemi változás, nem zavarná az elefánt szar szag a parlament működését, azonban a politika bűzét rá lehetne fogni a nem létező elefántokra!

A siker nem maradhat el, és az egész olyan valóságos, őszinte!h i r d e t é s

betöltés..

;