h i r d e t é s

Budapesten már a Fidesz aktivisták sem hajlandóak az Orbán-pártnak kampányolni

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Budapesten már a Fidesz aktivisták sem hajlandóak az Orbán-pártnak kampányolni

2019. augusztus 31. - 07:06

 

Az elmúlt hetekben sorra születtek cikkek arról, hogy különböző településeken esik szét az Orbán-párt.

A kép illusztráció! - Forrás: MTI

Volt ahol az alpolgármester kitálalt a Fidesz vezetés mocskos üzelmeiről, valahol a Fidesz korábbi prominense indul el a kormánypárti jelölttel szemben, de olyan is volt, hogy a teljes korábbi városvezetés intett búcsút a pártnak és indul inkább civilként.

A most kapott beszámolóból azonban kiderül, hogy nem csak közép és alsó vezetői szinteken van elegük a Fidesz mocskából a párt embereinek, de aktivista szinten is többen közlik, hogy ezt nem csinálják tovább.

A Hírhugónak arról számolt be az egyik olvasója, hogy miközben egy gyalogátkelőhelyen várt, hogy zöld legyen a lámpa szem és fül tanúja volt annak Budapesten, hogy a Fidesz helyi képviselőjelöltje vitatkozik kettő huszonéves aktivistávalarról, hogy de "be kell menni ebbe a házba"- gondolom aláírásokat gyűjteni, tette hozzá a lap olvasója.

Mire az aktivisták közlik a politikussal, hogy nem mennek, mert folyamatosan "rájuk csapkodják az ajtókat" és ők nem párttagok, hanem valamelyik cég alkalmazottai - sajnos az olvasói beszámolóból az nem derült ki, hogy pontosan melyik céget említik.

Azt mi tesszük hozzá, hogy valószínűleg valamelyik önkormányzati háttér cég dolgozóit terelhette ki a Fidesz kampányolni, akik ismerik a Fidesz rendszerét, azok pontosan tudják, hogy a Fidesznek valójában onnan van ennyi embere, hogy sokszor “főnöki parancsszóra”, önkormányzati és annak cégeinek alkalmazottait küldik kampányolni. (hirhugo.hu)

Esztergomban, az országgyűlési választások előtt Völner Pálnak gyűjtetett hivatalbol aláírást a Fidesz, az egyik városi cég, az Esztergomi Kegyeleti Kft. dolgozóival.


 

h i r d e t é s