h i r d e t é s

Enyhébb napok jönnek sok felhővel

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Enyhébb napok jönnek sok felhővel

2022. január 26. - 05:25

Szerdán gyenge front ér el minket, és a következő napokban is folytatódik a változékonyság. Ez gyakran szeles idővel párosul, mozgalmasabbá válik az időjárásunk.

Szerdára pár fokkal enyhül az idő. Gyakran megnövekszik felettünk a felhőzet, nyugaton több, keleten kevesebb napsütés várható. Északkeleten kisebb havazás, hószállingózás is kialakulhat. Reggelre a középső tájakon foltokban pára, köd, zúzmarás köd képződhet. Az északnyugati szél több helyen élénk, néhol erős lesz. Hajnalban -7, +1, napközben -1, +7 fok várható, északkeleten lesz hidegebb.

Orvosmeteorológia

Szerdán a melegfrontra érzékenyek számíthatnak nehezebb napra. Sokaknál alakulhat ki fáradtság, dekoncentráltság, alvászavar, emellett emésztési panaszok, migrén és fokozódó gyulladásos problémák is jelentkezhetnek.

Enyhülnek a fagyos reggelek, de még fagyosak lesznek az előttünk álló éjszakák.

A fagyos-nyirkos tájakon az ízületi bántalmak is felerősödhetnek.

Öltözzünk rétegesen, erősítsük immunrendszerünket, fogyasszunk minél több zöldséget, gyümölcsöt, figyeljünk a megfelelő vitamin-utánpótlásra!

idokep.hu / idojaras.hu / met.hu

Időjárással kapcsolatos képeiket és videóikat kérjük, küldjék el az [email protected] címre! Cikkeinkben, galériáinkban bemutatjuk őket.


 

Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s