h i r d e t é s

Május 1-jére haragos felvonulást szervez az MKKSZ

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Május 1-jére haragos felvonulást szervez az MKKSZ

2019. március 14. - 13:28

 

Felvonulást szervez május 1-jére a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete (MKKSZ) - jelentette be a szakszervezet elnöke csütörtökön a fővárosi Kossuth téren tartott sajtótájékoztatóján. 

Matricát helyez egy dolgozó munkatársa ruhájára a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete (MKKSZ) egynapos sztrájkjának elindításán tartott gyűlésen a XV. kerületi polgármesteri hivatalban 2019. március 14-én. Forrás: MTI/Máthé Zoltán

Boros Péterné elmondta: országszerte 7500-an vesznek részt az önkormányzati köztisztviselők és a kormányzati igazgatás kormánytisztviselői körében meghirdetett csütörtöki sztrájkjukban.

Feliratok a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete (MKKSZ) egynapos sztrájkja alatt a XV. kerületi polgármesteri hivatal ajtaján 2019. március 14-én. MTI/Máthé Zoltán

A sztrájkkal a munkavállalók és a munkabeszüntetéssel szolidáris dolgozók kifejezték akaratukat, hogy támogatják a szakszervezet 12 pontos sztrájkkövetelését, a szakszervezetnek pedig ezek után az a dolga, hogy "a teljesítésig vigyék ezt az akaratot" - jelentette ki. 

Az MKKSZ haragos felvonulást szervez május 1-jére,

hogy a dolgozók kifejezzék elégedetlenségüket. A szakszervezet elnöke felhívta a munkavállalókat, mutassák meg május 1-jén, hogy ők az ország hajtóereje.

(MTI)


 

h i r d e t é s