h i r d e t é s

Minden ingatlanát és ingóságát eladta Rogán Antal

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Minden ingatlanát és ingóságát eladta Rogán Antal

2020. február 01. - 06:34

 

Változás történt a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter vagyonnyilatkozatában.

Rogán Antal - Forrás: lokal.hu

A tavalyi évhez képest megvált szakonyfalui, balatonlellei és budapesti ingatlanaitól Rogán Antal és nincs már a tulajdonában az a két festmény sem, melyeket a tavalyi évben feltüntetett vagyonnyilatkozatában.

A válásomat követően eladtam az addig tulajdonomban lévő ingatlanokat, és ingóságaimtól is megváltam. Kizárólag a nyilatkozatomban is feltűntetett erdőterületek maradtak birtokomban. És mielőtt felmerülne a kérdés, szeretném leszögezni, hogy volt feleségem üzleti érdekeltségeiből különválásunk után sem származott bevételem

– nyilatkozta az Origónak Rogán Antal. A miniszternek nem csak az eladásból származott bevétele, az általa jegyzett elektronikus aláírási szabadalomból is jövedelmezett.

A tavalyi évben valóban nyereséges volt a szabadalmam, a hatályos jogszabályoknak megfelelően mindent átláthatóan, részletesen feltüntettem. A vagyonnyilatkozatomban leírtak tehát világosan, egyértelműen tükrözik vagyoni helyzetemet

– mondta a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter.

Rogán Antalnak idei vagyonnyilatkozata alapján 18.200.000  forint tartozása és 809.405.021 forint megtakarítása van. (origo.hu)


 

Kommentek

h i r d e t é s