h i r d e t é s

Miután a Mátrai Erőmű dolgozói megkapták a fél disznójukat, a fegyveres biztonsági őröknek volt meg egy kérésük

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Miután a Mátrai Erőmű dolgozói megkapták a fél disznójukat, a fegyveres biztonsági őröknek volt meg egy kérésük

2019. március 09. - 15:37

 

Miután a Mátrai Erőművet megszerezte, és a lányát megtették a felügyelőbizottság elnökének, húsvétra és pünkösdre való tekintettel Mészáros Lőrinc egy-egy fél disznót ajándékozott a dolgozóknak.

A Mészáros Lőrinc-birodalom ajándéka a munkavállalóknak - Forrás: Index/444.hu

Előre szóltak, hogy „a félsertés súlya megközelítőleg 45-50 kg, félbe vágva (negyedelve), 2 db élelmiszeripari zsákba csomagolva”.

Az Index elment a cég disznóosztására és a nőnapi ünnepségére is. Voltak, akik azt mondták, nagyon örültek az ajándéknak, de a fegyveres biztonsági őrök hamar figyelmeztetni kezdték a távozó dolgozókat, hogy ne álljanak szóba a riporterrel.

A nőnapi ünnepség után egy úr pedig azt mondta: nem szándékozik átvenni a fél sertést, mert szerinte az ajándékozásnak nem az a módja,

 „hogy adunk egy fél sertést, ami a sertéspestis miatt esetleg a nyakamon marad, és nem tudom értékesíteni, kihasználva a cégcsoportnak a lehetőségeit, és például a Mátrai Erőmű majd megvásárolja a fél sertést és a dolgozónak odaadja, miután természetesen az állam felé is kifizette a szükséges adórészt”. 

(Index) / 444.hu


 

h i r d e t é s