h i r d e t é s

Forró vizet a kopaszra!

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

Forró vizet a kopaszra!

2021. február 07. - 10:52

Szijjártó a Rotschildokkal tárgyalt. Vesztére!

Közhely, hogy senki nem lehet próféta a saját hazájában! De ennyire? A saját hívek közt sem?

E lépése miatt a Fidesz-hívők és egyéb szélsőjobboldaliak által imádott harcias magyar kiskakas, a világ külügyeinek zseniális irányítója, most tőlük kapott hideget, meleget.

A legenyhébb hozzászólások szerint mocskos hazaáruló, a magyar ügyek cserbenhagyója, megcsúfolója, kiárusítója lett szempillantás alatt.
Ahogy a seregben mondtuk, olyat kapott, hogy nyulat fogott! (A mondat pontos jelentéstartalmával nem voltunk, és ma sem vagyok tisztában, de általános elterjedtsége, univerzális alkalmazhatósága miatt örökre belém vésődött. Az ötletgazda tán utálta a nyúlhúst.)

A történet több érdekességet tartogat, és kérdést is felvet.

1./ a heves reakciók özöne rávilágít a tényre (mely iránt eddig se voltak túlságos kétségeink), hogy Orbán híveinek széles tábora (fideszesek, Toroczkai-félék, a maradvány csurkista tábor, Jó Egynéhány Vármegyések, Fidelitas, más jeles szervezetek égisze alatt tombolók, és címke nélkül nyilasok) egyaránt a politikai paletta legszélén helyezkedik el. A kifogások csak részben szóltak arról, hogy itt a nagytőkével (régi szóhasználattal az imperialista karvalytőkével, melynek adunk a pofájára, minden zsák búza egy csapás az imperializmusra!) történt bizonyos összeborulás. (Már Orbánnak az IMF felé nyitása és pénzpiacon történt hitelfelvétele is az eszme elárulása-számba ment sokak fejében.) De ez még hagyján! Lenne! Az igazi kravár, a keserű hab a keserű pirulán az, hogy a Rotschildok! A Rotschildok, Hölgyeim és Uraim! Mi van? Zsidókkal kokettálunk? Többet nem süt ki a Nap, és jön a tíz csapás! (Ja, az nem – Ószövetség!)
Csattanós választ adtak Orbán és a többiek smoncájára, hogy az antiszemitizmus nincs jelen a soraikban, aljas rágalom, mindent megteszünk, Magyarországon élnek a zsidók a legnagyobb biztonságban, talán még nagyobban, mint Izraelben, és a többi. A mélyben fortyog az Orbánék által kavargatott méreg! És habozás nélkül felszínre tör!

2./ Orbán pillanatokra se lazíthat a mocskos, hazug, hergelő, "mindenki ellenség, és mindenkivel leszámolunk, aztán Magyarország, levetve béklyóit, szárnyalni fog!" beltartalmú harci indulóján. Mákszemnyi rést se üthet! Mert a megvadított, elhülyített hívei pillanatokon belül elpártolhatnak tőle. Na, nem balra! Toroczkaihoz. Aki Orbán pénzén hizlalva mozgalmát, talán nem lesz örök időkre kibékülve a csatlós-szereppel. Különösen, hogy Orbán hazugságdömpingje és a dilettantizmust a felelősség elhárításával párosító járvány-nem-kezelése, az összeomlófélben lévő gazdaság amúgy is valamelyest erjesztő hatású lesz előbb-utóbb, ha nem is Fidesz-tömegekre, de azért sokakra.

3./ Kérdést is ígértem. Nem azt, hogy mit keresett Szijjártó a Rotschildoknál! Az nem kérdés! Hanem: mi a rossebnek ülnek le a Rotschildok egy Szijjártóval? Jó, a rebach! A pénznek nincs szaga! De Szijjártónak sincs?

Címkék: 

Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s