h i r d e t é s

Mit vigyünk magunkkal, ha be kell feküdnünk a kórházba?

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Mit vigyünk magunkkal, ha be kell feküdnünk a kórházba?

2020. november 04. - 05:41

 

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara készített egy javaslati listát kórházi csomag összeállításához.

Gyorsan jelentkeznek a tünetek, legyen kéznél a táska! A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara segítő szándékkal elkészített egy listát arról, milyen kórházi csomagot állítsunk össze arra az esetre, ha a koronavírus miatt kórházba kellene menni.

A javaslati lista alkalmas a koronavírus okozta fertőzés maitt szükséges kórházi ellátás/karantén, a nem koronavírus okozta akut kórházi ellátások (baleset, hirtelen fellépő életveszélyes állapotok) és a krónikus betegségek miatti kórházi kezelésre való felkészülésre a felnőtt ellátásban.

Kórházi kezelésnél legalább 7-14 napos (1-2 hetes) ápolási, kezelési időtartammal érdemes számolni. A járványügyi vészhelyzet miatt a kórházak valószínűleg nem fogják engedélyezni a beteglátogatást, ezért erre a betegnek és a hozzátartozóknak is fel kell készülniük. A látogatási tilalom miatt a kórházi csomagot 1-2 hétre elegendő tartalommal érdemes összeállítani. Azt javasolják, azok is állítsanak össze ilyen csomagot, akik jelenleg teljesen egészségesek. (444.hu)

A kórházi csomag összeállításához javasolt lista itt található.


 

Kommentek

h i r d e t é s