h i r d e t é s

"Orbán teljesen elveszítette a józan ítélőképességét"

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

"Orbán teljesen elveszítette a józan ítélőképességét"

2019. május 14. - 15:04

 

Drága dolog lesz!

Forrás: edition.cnn.com

"Sokba kerül nekünk, hogy Orbán szembefordult Európával, az Európai Néppárttal, és a szélsőjobb felé, valamint Európán kívülre kacsintgat - drága dolog lesz.

Uniós támogatásokat fogunk veszíteni emiatt, és milliárdokkal fogunk tartozni az oroszoknak, Kínának és most már az USA-nak! Nem tudjuk még pontosan, hogy a washingtoni látogatás mennyibe is került a magyar embereknek, de tudjuk, hogy amikor Putyinhoz látogatott, az 3000 milliárd forint hitelfelvételt jelentett Paks2-re, amikor Pekingbe látogatott, az 800 milliárd forintos hitelfelvételt jelentett a Budapest-Belgrád vasútvonalra, amelyek részleteit még az unokáink is fizetni fogják.

Most előzetesen amerikai fegyverek vásárlásáról szóltak a hírek, több mint 500 milliárd forint értékben. A szélsőjobb felé tartó Orbán már elveszítette józan ítélőképességét, a korrupciót és az adóssághalmozást már iparszerűen űzi a fideszes elit.

Ideje, hogy Európa és a progresszív erők megálljt parancsoljanak a jobboldali szélsőségeseknek. Ha ezt a pénzt nem fegyverekbe és soha meg nem térülő beruházásokba, hanem az emberekbe fektetnénk, nem itt tartanánk.

Mi ezért küzdünk, hogy az uniós forrásokból a magyar emberek egészségére, nyugdíjára, bérére, oktatására többet fordítsunk. Ezért dolgozunk, szövetségben Európával."

- írta Tóth Bertalan


 

h i r d e t é s