h i r d e t é s

Laskovics Diána

Laskovics Diána képe

Mikor vált fizetőssé a magyar egészségügy?

Ezen gondolkodtam el a minap, olvasva egy cikket arról, minek is fizetünk valójában TB-t, vagyis valójában egészségügyi hozzájárulást, merthogy a társadalombiztosítás a 2012-es Alaptörvény jogerőre emelkedése óta már nem létezik az eddig ismert formában.

Kórházból a szociális otthonba…tényleg ennyire fáj az emberi méltóság ára a kormánynak?

Elgondolkodtatott Novinics Ildi ápolókollégám írása Orbánék legújabb húzásáról, vagyis arról, hogy az ápolási (krónikus) osztályokat megszűntetnék a kórházakban, illetve pontosabban ezek áthelyezésre kerülnek a szociális intézményekbe.

Cser Ágnes mondjon le!

Szerencsére elérte már a hír a médiát és ez által a lakosság nagy részét is az "Ápolók fekete tavaszaként" ismertté vált demonstráció sorozatról, melynek célja, hogy az egészségügyi dolgozók felhívják a figyelmet a hazai egészségügyi ellátórendszer kritikus helyzetére.

megtekintés

Egészségügy: elkezdődött

Az idei évben alig telik el olyan nap, amikor ne jelenne meg valamilyen egészségüggyel kapcsolatos cikk a médiában.

megtekintés

A centrális erőtér határai – a Jobbik történelmi mandátuma

Ez az év alighanem a Fidesz és a Jobbik versenyéről fog szólni, és ha nem történik valami váratlan dolog – például választók tömegei fedezik fel maguknak az ingyen pénz ígéretét –, akkor a következő választásokig sem nagyon lesz ez másként. - írja a mandiner

megtekintés